HIBURAN : COMELNYA DATUK SITI BERTUDUNG

by 1:36 PM 4 comments
Alaaa.. Tak ingat DCT pakai untuk konsert apa. Tapi yang pastinya untuk konsert Maulidur Rasul baru-baru ni. Apapun DCT memang comel macam anak patung gitu. Boleh tak Fara malas nak cari event ada published kat blog ni. Hahahah :)








Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 comments:

  1. comel kalau dia terus bertudung mcm ni..

    ReplyDelete
  2. comel nya ^_^ kan best kalau dia terus mcm ni...

    ReplyDelete
  3. SOKONG2... comel kan klu dia trus bertudung, rasanya ramai lgi yg akan bertudung klu ikon dyeirgbrtudung

    ReplyDelete