HIBURAN : MULUT DANG SURIA

by 1:29 PM 4 comments

Fara kebetulan tengok rancangan realiti keluaran terbaru Astro Ria ni berjudul ON AIR yang mencari talent baru dalam dunia penyiaran.

Tersentap jugak la bila tengok Dang Suria komen bila ada sorang talent ni lelaki, tapi muka memang out la but dia punya lontaran suara ada dinamik and memang ada bakat. Yang best budak tu tak habis perform lagi. Tapi mulut Dan Suria ni laju je cakap "dik, dik. saya rasa awak tak handsome langsung, kalau org tengok awak terus alih channel"

Lepas tu ada talent sorang lagi perempuan yang montel. Pun sama kes jugak. Dang Suria cakap "dik, dik, saya rasa elok awak balik kuruskan badan balik then baru datang cuba balik"

Memang Dang Suria cakap dunia kejam, audience nak tengok yang cantik-cantik je. Tapi pada Fara la kan. You are what you said. Sekali mana tak suka pun tak perlu la sampai nak direct sound orang macam tu. Hamba Allah dua orang ni ada perasaan jugak. Mana rasional ON AIR kalau nak cari yang cantik-cantik baikla buat pencarian Model atau Miss World ke kan. At least bagi la peluang dan cakap tu biar la berlapik. 1 Malaysia kata ko... :)


Fara  Rauf

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 comments:

  1. huhu ... tu namanya x sayang mulut ..
    dan itu la menyerlahkan keperibadiaan dia ... hampehhh stakat rupa boleh tahan perangai x lawa ... x de nilai de..

    ReplyDelete
  2. orang kalau dah takbur memang macam tu...

    ReplyDelete
  3. Dang Suria tgk cermin muka ko dulu..muka pun pekena BOTOX...

    ReplyDelete
  4. Saya dah lama kenal pepmpuan ni....dia lagi out talentnya....harap muka boleh la...tapi penyampaian hancus bangat...

    ReplyDelete