PENA HATI : DIARI HARI INI 08/03/2012

by 3:53 PM 4 comments
8.00 AM - 08.30 AM 
HAVING BREAKFAST WITH MY MR.H
   Hari nan syahdu hujan tak berhenti ni, Fara makan roti bakar n telur separuh masak je. Belum pape dah sakit perut.. Adehh... Haahah rajin plak tu kan minum teh ais pagi2. Nak wat cmne.. dah tekak selera camtu..     
                       

8.30 AM - 11.45 AM
KERJA!! KERJA!!
Yea.. hari ni sangat bz memasukkan pointer2 iklan utk advertiser talkshow sampai 24hb Mac.. sebab my boss, Abam Meen nak bercuti sekolah bawa anak jenjalan. Tapi smpat lagi la Fara mengupdate blog smentara loading.. hehehe.. Almaklumla pc 2 bijik.. ko hader? ehhehehe.. Tengah dok layan keje, si Ucop my opzmate dok call tnya nk wat program memancing untuk Kelab IKIM. Sebab fara ni rajin layan permintaan dyerog ni, turun la untuk discuss proposal. Sambil tu dok hantar Approval letter nak bagi bendahari n SU kelab IKIM utk bebudak laki opiz ni join tournament football anjuran MAIWP..

11.45 AM - 1.30 PM
LUNCH TIME
wokeyy admit la kuar makan awal, 12.30 dah kuar naik keta pajero si Chucky Ray. Fara pergi dengan ayub, n abg Hisham Goh. Sepatutnya my bestie pergi sekali si    Faridah Mazlan, tapi mak cik ni ada keje urgent plak. I single mingle gegurl je la kan. Makan ayam goreng n hati ayam je. Tekak x bpe nak makan. Lpas makan terus kami ke The Mall, si Chucky nak amek spect and Fara nak beli BB cream.. Hahaha kalau dah pompuan tu pompuan la jugak kan?
Dah dahh.. I fenin dalam keta budak2 ni bawak laju. Acecece macam la Fara x bawak laju kan.. ahhaha x biasa dok belakang actually... :)

1.30 PM - 3.30PM
SAMBUNG KEJE!!!
okey.. masuk je opz, assolah la dulu.. lpas tu terus update Ust. Mahathir pasal   Lanun bikers utk pgram karnival mahabbah nanti.. huaaaa.. terasa diriku sangat diperlukan disini apabila masukknya booking2 iklan baru yang urgent nak on air besok.. walaweyy.. I kan komited..(boley x puji diri sendiri? choyyy!!) So masukla semua Iklan Jakim, Qulhaq n bengkel IKIM...
Huaaaa tergopoh-gapah mak nok.....

3.30 PM - 4.30 PM
GOYANG KAKI..
HUYEAHHAAA!!! keje dah siap. Masa ni la Fara type diari ni. Wahhh diari ke? Sebenarnya nak wat proposal memancing ni. Tapi macam x rajin je nak berusaha. lagi sekali, boley x macam tu?? ehhehehe.. 

k sampi sini je I update okey.. xkan nk cite semua kan?
apa?? Haruslahhh?

Hahaha.. blog aku,, suka hati aku la nk share apa...

Yang Ihlas sangat :),
Puteri Dolphin

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

4 comments:

  1. uhhuuhuh..sedih..byak keje..tu yang x pat ikut..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. salam fara...hye..salam kenal..


    p/s : done follow u ok...

    ReplyDelete