DIARI : SELAMAT HARI LAHIR FARA 10 MAY 2012 (PART 1)

by 9:30 AM 0 comments
ALHAMDULILLAH pada tanggal 10 May 2012 baru-baru ni, genap la umur Fara 24 tahun. Tahun ni sambut birthday best sangat coz semua insan-insan tersayang Fara ada bersama meraikan birthday Fara. Fara sambut 3 kali okey.. ahhaah. bestt sangat2. Kau hader??? :P

Meh nak cite first celebration. 10 MAY (1.30 PM)

Masa ni time lunch, Fara kat cubical tempat keje Fara je coz tak rasa nak kuar lunch sebab breakfast makan berat. Masa tengah dok layan berita kat tenet, my bestie Ida datang kat fara Wish HAPPY BIRTHDAY dan bagi Hadiah perfume Nina Ricci. Kelas you alls... 

Thanx manyak-manyak Ida bagi tite perpume!!
wangii je tite hari-hari. hehe cayang kamo manyak-manyak.

Lepas dia wish n Fara dok belek hadiah Ida bagi lantas Fara kena bang bang boom dengan collegues opz. Abang Is, Abang Dahlam, Shazril & Anuar. Hadehhh terkejut mak nokk...( ehhe dalam hati suka sangat bermunge-munge orang wat suprise kan)

Burokk nya muka saya. Ni baru namanya terperanjat beruk!! hahaha


heheh inilah hasilnya lepas kena banggg. Tempat Fara bersepah dengan blinking paper.. tapi tak pe. Ku relakan jua.. setahun sekali birthday kan.. tahun depan wat lagi eh.. hehee boleh request lagi tu. Tak malu sungguh. :P


Inilah hasilnya.. Hadiah dan tempatku  dengan blingking paper..
Lepas pada tu kteorg satu opiz makan KFC.. Maceh la korang sanggup tong-tong untuk birthday saya ye. Sayang korang yimee... :)

___________________________________________________________

Habis dah part tu, Now nak share yang second celebration plak.
10 MAY (6.30 PM)

Ni masa kat rumah.. Dah balik keje. Masa tu baru je lepas amek Taz n g shopping dengan family barang-barang kenduri untuk Majlis Cukur Jambul & Aqiqah anak abang Fara.

Baru je melabuhkan punggung di sofa empuk, adik Fara datang bawak kek. Atoyaiii anjat gegirl!! Hehee.. then Family Fara wish selamat hari lahir. Beso dah anak pompuan dyeorg ni kan. Hehehe. Lepas tu terus je potong kek.

Comel tak kek saya? ni First kek.. ehehhe

Potong kek. Yeayyy!! Masa ni men lilit je shawl. 

Ni adik Fara. Dia pun suka nk suap-suap akak dia yang comel ni. heheh pasan jap.


Maceh abah. Siap cuapkan saya lagi.. hehehe. Cayang abah manyak2..


Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment