INFO : CARA LAJUKAN INTERNET CARA ORANG RUSSIA

by 10:05 AM 2 comments
Anda tercari -cari cara mudah untuk melajukan broadband celcom, digi, maxis anda yang lembab itu? Kini teknik popular yang biasa dilakukan oleh orang orang rusia akan di dedahkan kepada anda.

celcom broadband terbaik
entah siapa punya berukband

Internet broadband yang kehabisan bandwith amatlah menyakitkan hati. Kadang kadang baru guna 10 hari dan lembab macam siput babi. PUNCA? Layan Movie kat Youtube la tu kan.

Antara teknik melajukan internet broadband ini ialah dengan mengunakan VPN, atau sedikit trik CMD. Tapi apa kata korang cuba pula cara melajukan internet broadband mengikut cara orang rusia. Buka butang di bawah, 

p/s:sengaja aku hide sebab tak nak bagi blog loading lambat


















Amacam? dah try cuba cara tips melajukan internet ini? huhu. jadi tak?

Sumber : http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2013/04/cara-lajukan-internet-broadband-teknik.html#ixzz2QD7uu1d4

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 comments: