DIARI : MEMBINA U.S BATTLESHIP BB-63 MISSOURI CIRCA 1991 (EPISOD 6)

by 4:26 PM 0 comments
7 NOVEMBER 2013 (KHAMIS)
HARI KEEMPAT

Wah... diam tak diam dah hari keempat. Macam cepat je.. macam dah nak siap je. Macam terror je.. Macam perasan je kan.. hahaha

So hari ni, saya sambung buat part 12,13, 14 dan 15 pulak.. Orang dah terror... kemain laju je nak cepat siap kan.. hahahah nampak tak riyak disitu? Huh, abaikan.. 

Jom start...

PART 12 - Kena pasang HARPOON LAUNCHER, FORE FUNNEL BASE dengan WEAPON DECK. Part ni saya suka je buat, sebab  komponen dia semua unik-unik. 

PART 13 - Kena buat REAR CONNING TOWER dengan BRIDGE je.

Jom tengok gambar.



Ha... nampak macam gah je kan.. wa cakap lu... terus nampak macam kapal perang betul je kan..

PART 15 - Kena buat DP GUN TURRETS (6 biji) 

Ha part ni suka buat jugak sebab boleh buat benda yang sama sekali gus.. so cut kompenen pun sekali arus je...

Nak senang cat je sekali gus.. senang,, sementara tunggu kering saya layan Love Your Mr,Arrogant dulu.. hahaha Style tak?





Kalau korang tengok gambar bawah ni, yang ada batang warna Gold tu la DP GUN TURRET.



Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment