DIARI : MEMBINA U.S BATTLESHIP BB-63 MISSOURI CIRCA 1991 (EPISOD 1)

by 11:40 AM 0 comments
2 NOVEMBER 2013 (SABTU) 

Alkisah lepas je saya pergi pot luck rumah Imam Muda Taufik en asben bawa saya dgn anak pergi One Utama. Dalam kereta ada jugak dia tanya, pernah main kereta Tamiya tak? Saya cakap pernah la. Ada dua bijik masa sekolah rendah dulu.. hehehe... ingatkan saja je la cik asben ni tanya...

Rupa-rupanya sampai je kat OU, kedai Tamiya dia masuk dulu. Siap tanya, nak Tank ke kapal.. Saya dengan konfidennya sebut Kapal.. Rasa macam besar je.. macam best je.... hahahah ingatkan bape hengget je rupanya RM499.00. (Glup!) hambek kauuuuu...

Masa ni xde la sihat sangat...selsema.. cik asben pun bawa la sy minum air panas kat Secret Recipe... Lpas je order cik asben cakap "kapal ni Honey buat tau.. nak tengok Honey boleh buat ke tak.. kte lumba sapa siap dulu (cik asben dengan misi dia nak siapkan kapal kayu)"... huhu terkezut maakkk... xpernah hayattt buat benda2 cenggini.. Ingatkan dia la yang nak buat.. rupanyaaa... hahaha tapi nama pun Fara Rauf yang memang sukakan cabaran.. sahut la cabaran cik asben buat kapal ni..

tengok gambo ni.. macam konfiden je dapat box kapal ni. tapi tak tahu dalam hati.. bila tahun la boleh siap benda alah ni.. rajin pulak la kan nak pasang benda2 cenggini... baekkk beli siap je kan? hihi




Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment