IKLAN : OUTING RAKAN BLOGGER

by 10:29 AM 22 comments
Fara menjemput Rakan-rakan Blogger beginner dan yang telah blogging berkurun lama untuk outing sama-sama kite ngeteh kat mana-mana tempat yang korang rasakan sesuai.

Tujuan Rakan Blogger ni 
  • nak hajak korang sume berkongsi blog memasing antara kite-kite dan kite saling promote blog antara kita.. 
  • Ngeteh ni saje suka-suka tidak bertujuan untuk mengaut keuntungan atau melibatkan antara yang mati, Yang pasti untuk yang hidup la.. 
  • kite boleh eratkan silaturahim n jadi kawan kan?
  • Bila kite dah ada kelab Blogger mesti seronok kan, tak de la rasa macam syok sendiri je blogging. Yea tak? hehe
  • Best ke tak? korang je boleh jawab bila kite jumpa ramai-ramai nanti
Planning suka-suka :

Date        : 24 Mac 2012
Masa        : 11 pagi la kot. Kalau buat petang kang lgi lewat korg dtg
Tempat     : KLCC kot. (nanti boleh kite photoshoot kat taman tu, klu nak main air pun boleh, tapi jangan suh aku tunggu baju korang kering)
Bayaran     : Tak de bayaran, Sapa makan. Bayar sendiri yea.. ehheeh
Pesanan Penaja : Bagi yang bawah umur, i xbertanggungjawab ye kalau mak korang tepon suh balik. ahhaha.

Sapa nak join boleh contact mcik yea ATAU TINGGALKN COMMENT YEA.

Nama Saya : Fara Rauf
Email         : fararauf88@gmail.com
Umo Saya   : 24 tahun ( aku bgtau awal siap2, so nnti pepandai la bahasakan diri k. Tak de la korang nak panggil aku nenek ke atok ke kan? Panggil adik xkisah, tapi klu panggil kakak tu ikut suka korang la) 
No.tepon    : Akan bagi pada sapa yang compom datang je.

P/s : APA YANG AKU TYPE NI SERIUS OK walaupun ayat aku suka-suka. Aku pun xtau cmne blh dapat idea ni. Tapi rasa macam best je kan? ke aku sorang je yang syok sendiri? ahhahaha

Sapa yg compom datang nti i update kat email uols yea..





Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

22 comments:

  1. serius nk join jugak tp ddk jauh laa.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. heheh.. dok mana Teha? jom la jenjalan kay elle..

    ReplyDelete
  3. Nak jugak..tp jauhlah.. transport JB - KL ada disediakan tak?

    Eh awak.. awak punyer "word varification" ni lecehlah.. 2-3 kali letak asyik tak lepas jerk..

    Hilang mood nak komen..

    ReplyDelete
  4. maap la yea.. xde sponsor la pcik..

    ngeee nti sy try adjust yea

    ReplyDelete
  5. nak gi juga..tapi i dok kat Penang ni

    ReplyDelete
  6. nak join jugak .... tpi adew event kampus .... so tak bole nak tarik dri tak hdir ...
    msti srnok nnti jmpe blogger2 nih ...

    ReplyDelete
  7. Alahai, 24 mac kite tak cuti la dear T-T

    ReplyDelete
  8. 24hb full schedule la ...:) sorry dgn class dan games..maybe next time..

    ReplyDelete
  9. time exam ni. insyaAllah kalau takde pape i'll be there :D
    i ajak Nisa Kay sekali. hahaha

    ReplyDelete
  10. kami dri kedah.. jauhnya nk pegi.. lain la kalau ada org nak sponsor.. haha

    ReplyDelete
  11. boleh bagi detail kat sy apa aktiviti kat saana?:)
    kalau menarik,why not sy attend kan ;D

    ReplyDelete
  12. nk jugak2..mcm bez kan dpt kenal2 ni

    ReplyDelete
  13. wow beznye dpt jmpe blogger2 ni...dpt kenal2 kan

    ReplyDelete
  14. follow done follow back ya WI-FI Hack
    http://www.civetonk.net.tc/2012/03/wireless-hacking-cracking-wpa-psk-key.html

    ReplyDelete
  15. Saya nak join! Macam mana nak kompemkan ni? Anything pm me ok..

    ReplyDelete
  16. nak j0in !!! tapi x boleh coz stay jauh !
    sorry :'(

    ReplyDelete
  17. bestnyeeee...... tp x dpt join coz cahaya in JB.. sumpah jeles... salam utk semua... ^___^

    ReplyDelete
  18. boleh je kalau ada kesempatan! brp ramai yang join sayang?

    ReplyDelete
  19. mcm best je..
    mggu ni de gath blogger jgk..t saye confirm semula ek.. :)

    ReplyDelete
  20. ok..blh la...xjauh..dok s.alam jer....klu xda hal,jd dtg...bwa kwn tmn leh x??...hehe...so,..mcm mna law jadi nie... http://amaipinku.blogspot.com/

    ReplyDelete