BLOG REPORT : EDISI MAC 2013

by 10:56 AM 3 comments
Disebabkan petang ni Fara nak pergi shooting kat Melaka.. Banyak preparation nak kena buat untuk 3 segmen shooting.. Lagipun nak settle iklan radio IKIMfm untuk bulan April.. wah gitu.. Inilah gayanya bila buat dua kerja serentak kan.. tak menang tangan.

So, tak dapat la nak share post n news hari ni. So dihujung bulan ni. Fara share kan lah blog report. Walaupun tak se HIT dulu sehari 1000 viewer now 300 - 500 je.. ok la kan for restart. 

Apa yang buat Fara impress, bukan dari Malaysia je yang baca blog Fara tapi dari negara Monaco, Germany, Egypt, Latvia, South Korea which is it not my target countries because my blog in bahasa kan.. Tapi terdetik jugak boleh caya ke blog report ni.. hehehe

Alhamdulillah.. setelah few months fara tak update blog.. dek kerana blog kena hack dan bz.. now blog Fara dah naik statistiknya balik.. Tak sabar nak kumpur 1 juta page view.. bukan apa saja suka-suka. Hobi nak menulis sambil dapat info-info baru. Actually, bila kita sendiri yang cari maklumat n share, itu buatkan kita lebih ingat input-input nya kan...

Apa pun yang penting adalah apa yang Fara share untuk korang. Maklumat dan info. Ini je cara kita nak share lebih mudah di hujung jari sambil berdakwah..



Pageviews today
142
Pageviews yesterday
486
Pageviews last month
5,797
Pageviews all time history
25,673
Don't track your own pageviews


Pageviews by Countries

Graph of most popular countries among blog viewers
EntryPageviews
Malaysia
3798
United States
311
Monaco
81
Germany
40
Egypt
19
Indonesia
13
Latvia
10
Brunei
8
Singapore
8
South Korea
6


Pageviews by Browsers

Image displaying most popular browsers
EntryPageviews
Chrome
1769 (30%)
SimplePie
1291 (22%)
Firefox
1002 (17%)
Mobile Safari
735 (12%)
Internet Explorer
448 (7%)
Safari
257 (4%)
OS;FBSV
135 (2%)
Opera
64 (1%)
Mobile
34 (<1 div="">
Version
9 (<1 div="">

Pageviews by Operating Systems

EntryPageviews
Windows
2973 (66%)
Android
908 (20%)
Macintosh
152 (3%)
iPhone
133 (2%)
Linux
106 (2%)
iPad
82 (1%)
BlackBerry
70 (1%)
Nokia
13 (<1 div="">
Android 4.0.4
4 (<1 div="">
Samsung












































Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 comments: