DIARI : APA KATA FARA - HARLEM SHAKE ( Episod 1)

by 10:28 AM 2 comments
02 Mac 2013

Pukul 9.00 Pagi

Dah gigih memasak untuk family sbb ada shooting pukul 12. Rasa mcm malas rajin je. Hahaha sebab macam awal sgt je nk masak lunch. Tetapi ku gigihkan jua.. Wah gtu... Ayam masak kicap n kubis goreng pun boley.. rezeki what.. kan? hehehe

Pkul 11.30 Pagi

Ha kau.. baru kalut nak pergi hantar anak umah Mama (mak i la yang comel tu). Padahal shooting pkul 12 nih! Belum pape nak tunjuk diva datang lambat kan.. huuhuhuh buka begitu niatku.. sebaiknya aku cuba. Sebab dah kelambatan, pecut la cik MZ2. Dan lagi satu... bahana xmake up lagi. Haruslah kena marah dgn AP (Assistant Producer).

Wah.. dgn speeding 120km/j sempat la make up dalam keta ni. Tangan sebelah pegang stereng, Sebelah lagi Dok capai foundation, blusher la, liptsick la, mascara la, eye liner la.....

Pkul 12.05 Tengahari

Ha kau... lambat 5 minit. Wah AP dah tegur nape lambat. OMG, maafkan daku. Tanpa sempat menelek muka aku yg di touch up ni terus je shooting. Korang tau apa... I tot depa akan bagi skrip coz ini first job I hokeyyy... OMG lagi sekali.. Nasib semalam aku sempat screen shot kat hp pasal Harlem Shake ni. So everything is spontaneous... Tapi tak de la ayat kepakk kepakk kebommm kebomm.. coz this topic none familiar with me... but i have to deliver... So inilah hasilnya....

Klik Sini untuk Paparan Video


So inilah hasilnya...Saya tahu ramai yang xsuka saya buat suara macam ni. Tapi saya suka cara intonasi Nurul Shuhada TV3 tu. Nampak kelasss kan.. Cuma mungkin nmpak macam pembaca berita sikit because i'm not looking so pleasant.. Insyaalllah.. akan diperbaiki. Maklumlah first timer. Apa pun saya akan buat terbaik! Doakan saya ye kawan-kawan..  Love u all..

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 comments:

  1. wow..serios cntik..tp nk trgelak la ann..sbb dh lme x jmpe awk..awk kan ala2 gnas n mnje gitu..haha..tp mang mcm bkn first audition je tau....cntik tu dh 1 bonus....

    ReplyDelete
  2. hahahahah hamboiiii.. malu plak... kikii mmg ganas tapi manja kan... elelelellee :P

    ReplyDelete