DIARI : HONEY MOON BULAN MADU (PART 1)

by 11:50 AM 0 comments
Alahai lama xupdate blog.. sedeh je tengok stats menurun.. ahahah...
meh nak share, i pergi honeymoon ke Kota Kinabalu bah... sebenarnya tiket tu    kteorg beli bajet nak panjang gunung KK ramai2 dgn collegues opiz ni.. alih-alih xjadi. Nak jadi cite jugak masa tu i tak tangkap cintan lagi dengan asben I ni you... Ntah macam mana datang hidayah Allah. tergerak hati nak kawin. So kawinla kami. (mcm senang je kan. hehehe).Tiket dah ada tak kan nk tengok je kan.. terus la kami terbang ke sana.. bawa.. daku pergi.. (ala-ala kaka n zizan gitu)

Disebabkan I pun tak ingat bila tarikh kebarangkatan tu jadinya sesampai saje kami di sana terus check in hotel. Aku pun x ingat naik flight pkul berapa.. yang pasti sampai terus rehat kejap then terus pergi Pasar Philipine. Tak sabar nak makan seafood yang gila murah.




Pergh, dah la murah sedap pulak tu kan. Aku dengan asben amek sotong amek ikan bakar.. makan dengan sambal n nasi kosong. Itu pun dh cukup menyelerakan.. 

Habis makan. Kiteorg shopping dulu kat pasar philiphine sebab hari keesokkannya jadual melancong sudah padat! 





Sesudah bersantap kami pun beli la buah tangan apa yang patut untuk keluarga dan kawan-kawan. Termasukla ikan bilis, belacan yang mak den pesan. Sekotak okeyy beli barang kering je. Ishh.. ish...

Dah habis dah hari pertama kat sini sebab masa tu pon dah malam.. kami balik rehat je n sempat lagi menapau sotong bakar buat kunyah-kunyah kat hotel.. Day 2 buka next part yea...

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment