DIARI : HONEY MOON BULAN MADU (PART 4)

by 12:54 PM 0 comments
Wawaa.. hari ni merupakn antiviti terakhir kami kat sini... kami sempat la pergi muzium Sabah, pergi shopping complex 1Borneo, pergi jalan-jalan di seangkatan dengannya.. 

Tapi hari ni merupakan kami menjadi tamak dan halobanya apabila kami dah decide nak makan besar malam ni. yeah!!!

Lobster butter, Kerapu 3 rasa, Ketam masak cili, Kailan oyster.. Nyumm nyummm...

sesi memilih lobster paling seksi!



Kteorang makan kat kampung air tak silap. Dulu aku penah datang sini juga makan dengan collegue opis lama. Meman sedap la. Bil pun sedap.. Kami makan berdua RM 415.20. Ha kau.... sentap kan.... nak merasa lagi.. Astagfirullahazim... :)

Kami pun balik hotel dengan kenyang perut suka hati. Dah habis perjalan bulan madu. Esoknya kena bangun awal, flight pagi.. sekian la cerita ku ini.




Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment