DIARY : ASSIGNMENT 2 (HEBAHAN 16 MAC 2013)

by 11:17 AM 0 comments
Huhuh assignment aku kedua ni kena buat hebahan.. Hebahan ni maknanya segala Penyiaran Khidmat Awam atau bahasa inggeris nya Public Service Annoucement... 

So kena la short list apa je aktiviti yang berlangsung kat Malaysia ni. Aku shooting time ni 8.30am... kalutnya shooting sebab pkul 10 aku ada shooting untuk Apa Kata Fara pulak.. yang tak bestnya.. tengah-tengah shooting tu tiba-tiba rasa tak sihat.. beselah kes-kes kepompuanan ni kan.. (opps!)

So inilah hasilnya.. tapi yang part Konsert Gegar 5 Lagenda tu actually dah 8 kali take rasanya.. hadoii lemah nak ingat nama retis ramai-ramai kan...



Baju aku pakai ni di sponsor oleh Salsabeela Muslimah Atttire.. korang boleh click situ kalau nak tengok page dia eh..

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments:

Post a Comment