IKLAN : JAWATAN KOSONG PENOLONG PEGAWAI PEMASARAN GRED 27

by 11:58 AM 6 comments


Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) sebuah Syarikat Awam Berhad menurut jaminan (Company Limited by Guarantee)

1.1 (a) Jawatan               : Penolong Pegawai Pemasaran Gred 27
     (b) Kumpulan             : Pelaksana
     (c) Taraf Jawatan        : Tetap
     (d) Tempoh Percubaan : 6 bulan - 2 tahun

1.2 Jadual Gaji                : Gaji Minimum              - RM 1,961.05
                                       Gaji Maksimum            - RM 4,100.46
                                       Kenaikan Gaji Tahunan - RM 145.00

1.3 Elaun
     (i) Khas                     : RM 160.00
     (ii) Imbuhan Tetap      : RM 180.00
     (iii) Bantuan Sara Hidup : RM 300.00

1.4 Syarat Lantikan           : 

  • Warganegara Malaysia
  • Diploma dalam bidang pemasaran yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengan; atau
  • pengalaman kerja tidak kurang daripada 2 tahun 
  • keutamaan diberikan kepada calon-calon yang mempunyai sahsiah diri yang baik,pengalaman bekerja
  • kepujian Bahasa Malaysia (termasuk lulus ujian Lisan) dalam SPM
1.5 Bidang Tugas :

    Membantu Pengurus Pemasaran di dalam tugas-tugas mempromosi dan memasarkan produk-produk IKIM.

1.6 Cara permohonan :

      Calon yang berminat hendaklah mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume, curriculum vitae mengenai kelayakan dan pengalaman, salina sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir dan nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran pasport) kepada

KETUA PENGARAH
INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA (IKIM)
2, LANGGAK TUNKU OFF JALAN DUTA
50480 KUALA LUMPUR
(u.p.:Unit Sumber Manusia)

sebelum atau selewat-lewatnya 29 MAC 2013

Kaki Pesbuk

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

6 comments:

  1. fara,xde borang utk download?just hantar details shj ye?

    ReplyDelete
  2. wah peluang utk mereka2 yg tgh cari keje

    ReplyDelete
  3. nak cuba suruh mbe isilah sbb dia pun tgh cri keje..

    ReplyDelete
  4. myha shop - takde borang dear... just hantar detail je

    ReplyDelete
  5. phat - xmo try ke? hehe ke keje dh matop?

    ReplyDelete
  6. zaza - ajak je kawan-kawan try.. mana tau rezeki dpt keje sini kan..

    ReplyDelete